Actueel
wat gebeurt er op JCS Vacature nieuwe bestuurder Zoals aangegeven is de positie van Henk Bakker binnen het bestuur van tijdelijke aard en zijn wij nog steeds op zoek naar een permanente aanvulling. Een bestuursfunctie biedt u onder andere de kans om mee te werken aan de uitbreiding en verbetering van onze nieuwe site. Binnen het bestuur heeft ieder bestuurslid aandachtsgebieden maar de beslissingen worden zoveel mogelijk in collegiaal overleg genomen. Een bestuurslid moet daarom vooral een teamspeler zijn. Daarnaast moet hij of zij in staat zijn om teksten kritisch inhoudelijk en taalkundig te beoordelen. Natuurlijk moet een nieuw bestuurslid de doelstellingen en het niet-commerciële karakter van JCS volledig onderschrijven.

geïnteresseerden kunnen zich melden via bestuur@jasperscryptogrammensite.nl. (29 december 2020).
Nieuwe Site

Eindelijk is het zover! Na een periode van voorbereiden en testen is onze nieuwe site inmiddels in gebruik. Naast de huispuzzels zijn het Puzzeltjesgastenboek, Nomen est Omen, Tiepvouwtjes, Aan de leestafel en het Algemeen Gastenboek hier niet meer in gebruik, maar uitsluitend op de nieuwe site.

Voor de puzzels uit kranten en tijdschriften en de bijbehorende gastenboeken en de ZoekSnor kunt nog hier terecht, deze verhuizen op een later moment, evenals het huispuzzelarchief en een deel van de overige historische gegevens. Om op de nieuwe site in de gastenboeken berichten te plaatsen moet u zich ook dáár registreren, ook als u híér al een account heeft.

rss Kranten en Tijdschriften

29-7-21   16:08:  Elsevier cryptogram
29-7-21   13:13:  Groene Amsterdammer cryptogram
24-7-21   08:00:  Leeuwarder Courant Kryptogram
24-7-21   07:59:  Trouw cryptogram
24-7-21   07:58:  DvhN cryptogram
24-7-21   07:58:  De Limburger cryptogram
24-7-21   07:58:  AD cryptogram
24-7-21   07:53:  Parool cryptogram
17-7-21   08:15:  Leeuwarder Courant cryptogram
Dank aan de scanners en/of bewerkers: Roel (AD, Elsevier, DvhN, Trouw, Leeuwarder Courant, Limburgs Dagblad, Brabants Dagblad), Gerard (Brabants Dagblad), Mar (Leeuwarder Courant), Albert (Groene), Anita (Limburger, Limburgs Dagblad), Arie en Lisanne (Parool).

naar bovengebruikersvoorwaarden | privacystatement