Actueel
wat gebeurt er op JCS Hou JCS in de lucht. Collecte 2021-2022
Nieuwe site - update Inmiddels is de overgang naar de nieuwe site flink gevorderd:
Behalve de huispuzzels zijn nu ook alle puzzels uit kranten en tijdschriften die wij publiceren en de bijbehorende hintsgastenboeken inmiddels beschikbaar op de nieuwe site. Op onze oude website vindt u enkel nog de gastenboeken van de puzzels die wij niet publiceren - NRC Handelsblad, De volkskrant, HP/De Tijd, De Telegraaf en Vrij Nederland - en ZoekSnor, King William's test VOF . Begin volgend jaar informeren we u wanneer deze ook overgaan.
Ook de pagina’s met historische gegevens staan nog grotendeels op de oude site. M.n. het overzetten van het huispuzzelarchief zal gezien de enorme hoeveelheid werk enige tijd in beslag nemen. Mochten er mensen zijn die hierbij willen helpen kunt u zich melden via bestuur@jasperscryptogrammensite.nl
Voor nieuwe bezoekers op de nieuwe site: kijk ook eens bij de veelgestelde vragen.
(21 december 2021).
rss Kranten en Tijdschriften

9-12-21   13:58:  Groene Amsterdammer cryptogram
4-12-21   08:39:  Parool cryptogram
21-1-21   12:53:  Oplossingen Groene Kerstpuzzels
21-1-21   12:52:  Groene Amsterdammer Kerstpuzzels
Dank aan de scanners en/of bewerkers: Roel (AD, Elsevier, DvhN, Trouw, Leeuwarder Courant, Limburgs Dagblad, Brabants Dagblad), Gerard (Brabants Dagblad), Mar (Leeuwarder Courant), Albert (Groene), Anita (Limburger, Limburgs Dagblad), Arie en Lisanne (Parool).

naar bovengebruikersvoorwaarden | privacystatement