Actueel
wat gebeurt er op JCS Oproep voor nieuw bestuurslid Jan Zweers wil zijn bestuursfunctie tegen het einde van het kalenderjaar neerleggen na bijna vijf jaar voorzitter van Stichting JCS te zijn geweest. Hiermee roepen we kandidaten voor een bestuursfunctie op zich bij het huidige bestuur te melden.

Een bestuursfunctie biedt u onder andere de kans om mee te werken aan de uitbreiding en verbetering van onze nieuwe site. Binnen het bestuur heeft ieder bestuurslid aandachtsgebieden maar de beslissingen worden zoveel mogelijk in collegiaal overleg genomen. Een bestuurslid moet daarom vooral een teamspeler zijn. Daarnaast moet hij of zij schrijfvaardig zijn. Affiniteit met juridische onderwerpen is een pre. Natuurlijk moet een nieuw bestuurslid de doelstellingen en het niet-commerciële karakter van JCS volledig onderschrijven.

Als u geïnteresseerd bent kunt u zich kandidaat stellen via een e-mail aan het bestuursadres bestuur@jasperscryptogrammensite.nl. Daar kunt u ook terecht als u vragen heeft. (30 september 2020).
Nieuwe Site

Eindelijk is het zover! Na een periode van voorbereiden en testen wordt onze nieuwe site per 1 september daadwerkelijk in gebruik genomen. Naast de huispuzzels zullen vanaf dat moment ook het Puzzeltjesgastenboek, Nomen est Omen, Tiepvouwtjes, Aan de leestafel en het Algemeen Gastenboek niet meer hier in gebruik zijn, maar uitsluitend op de nieuwe site.

Om op de nieuwe site in de gastenboeken berichten te plaatsen moet u zich ook dáár registreren, ook als u híér al een account heeft. Voor de puzzels uit kranten en tijdschriften en de bijbehorende gastenboeken, de ZoekSnor en de Prijslijst met het Felicitatiegastenboek kunt nog hier terecht, deze verhuizen op een later moment, evenals het huispuzzelarchief en deel van de overige historische gegevens.

Puzzelrooster '20-'21 Het nieuwe huispuzzelrooster is er! Omdat de huispuzzels vanaf nu uitsluitend op onze nieuwe site worden gepubliceerd is het rooster ook alleen op die site te vinden.
Benoeming bestuurslid In het bestuur van Stichting JCS was de functie van secretaris vacant. In die vacature is nu voorzien door de benoeming van Jasper Hendriks. Jasper is de zoon van de oorspronkelijke webmaster Corry Gillissen en is de bouwer van de oude site en de naamgever van JCS. Ook de nieuwe site is door Jasper opgezet. Hij fungeerde al als adviseur technische zaken van het bestuur. We zijn blij dat we de intensieve samenwerking nu binnen het bestuur kunnen voortzetten. Jasper treedt 1 september a.s. in functie (24 augustus 2020).
rss Kranten en tijdschriften

25-10-20   14:09:  Parool cryptogram
24-10-20   09:00:  Brabants Dagblad (e.a.) cryptogram
24-10-20   08:49:  Trouw cryptogram
24-10-20   08:49:  Limburger / Limburgs Dagblad cryptogram
24-10-20   08:49:  Leeuwarder Courant Kryptogram
24-10-20   08:48:  DvhN cryptogram
24-10-20   08:48:  AD cryptogram
22-10-20   16:04:  Elsevier cryptogram
22-10-20   13:27:  Groene Amsterdammer cryptogram
Dank aan de scanners en/of bewerkers: Roel (AD, Elsevier, DvhN, Trouw, Leeuwarder Courant, Limburgs Dagblad, Brabants Dagblad), Gerard (Brabants Dagblad), Mar (Leeuwarder Courant), Albert (Groene), Anita (Limburger, Limburgs Dagblad), Arie en Lisanne (Parool).

naar bovengebruikersvoorwaarden | privacystatement

 

 

 

 

 

 

 

Cor Gillissen  Zwolle