CryptoConferentie
12 maart 2005, 13.00-17.00 - 't Dorpshuys van Cothen

home

Reserveer hier voor de CC 2005
Aanmeldingen zullen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst.


CC 2004


Programma
  
 
Vooraf Vanaf 12.15 staan soep en broodjes klaar.
12.30-13.00 Ontvangst met koffie en thee. Gelegenheid om oude en nieuwe bekenden bij te praten.
13.00 Praatje van de webmaster. Aan het begin van het lustrumjaar zal Corry behalve aan de zakelijkheden rond de Conferentie, ook aandacht besteden aan de (ontstaans)geschiedenis van Jaspers Cryptogrammen Site. Deze keer is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. 
13.30 "Geschiedenis van het puzzelen" door Saskia Balmaekers. Aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.
14.00 Pauze voor crypto-(ir)relevant overleg, voor verstokte rokers en voor het drinken van koffie, thee of frisdrank
14.30 "De zenuwen gieren door mijn keel" door Rien Verbeek, over de wording van het Dirigram. Aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.
15.00 "Hoe meer wit, hoe beter. De ontwikkeling van de VN-puzzel" door Maarten Gaillard (Studio Steenhuis). Aansluitend gelegenheid tot vragen stellen.
15.30 Pauze voor crypto-(ir)relevant overleg, voor verstokte rokers en voor het drinken van koffie, thee of frisdrank
16.00 Puzzelaars aan het woord.
16.15 CryptoCabaret door de JCS-complectici Frans en Adri. Met cryptomuziek, een quiz, en veel, heel veel humor.
16.55 Afsluiting
17.00 Borrel voor wie nog even wil blijven napraten.

Na afloop van de CC moeten we vrij snel het Dorpshuys verlaten i.v.m. een voorstelling van de lokale toneelvereniging. Verder napraten doen we in 'Het Wapen van Bunnik' , Dorpsstraat 9, 3981 EA, Bunnik.

N.B. Titels van de diverse voordrachten zijn onder voorbehoud, en kunnen/zullen nog gewijzigd worden.


Denksport en Puzzelsport zullen weer als sponsor optreden middels het ter beschikking stellen van puzzelboekjes, Zoefzoek zorgt voor badges, waarvoor dank!


Een routebeschrijving naar het Dorpshuys van Cothen vind je hier.

Bij mooi weer zal er zeker weer een 'klassenfoto' worden gemaakt. Deze zal een aantal weken na de CC worden toegestuurd aan de deelnemers.

Alex en Jos zijn er weer om ZoefZoek te demonstreren. Willy en Ludo zijn er om WinPuz te demonstreren.

Ingrid zal notuleren. Ingrid (en Marcel) zorgen ook voor een beamer, en voor een Powerpointpresentatie tijdens de pauzes. Ida neemt een tweede beamer mee. Jan Gillissen maakt de foto's.

In de zaal mag tijdens het programma en in de pauzes niet gerookt worden. Roken kan in de royale hal en (bij mooi weer) ook buiten.


Toegangsprijs CC 2005

Deze is voor het derde achtereenvolgende jaar op €17,50 p.p. gesteld. Dit is mogelijk omdat de kosten voor www-adres en webruimte dit jaar voor het eerst niet uit de CC-gelden worden betaald, maar uit de collecte die afgelopen augustus werd gehouden. Voor de borrel ontvangt iedereen bij aankomst een consumptiebon.

De toegangsprijs van €17,50 p.p. moet vr 10 maart zijn overgeschreven op rekening
61.63.31.460 t.n.v. C. Gillissen te Zwolle o.v.v. CC 2005

Zodra de toegangsprijs is bijgeschreven ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Dit mailtje dient als toegangsbewijs voor de CC.

Soep en broodjes
Voor wie van ver komt, maar ook voor wie dat gewoon gezellig vindt, is er voorafgaande aan de CC gelegenheid tot het eten van een soepje en een broodje. Omdat 't Dorpshuys gebruik maakt van externe catering moet je je hiervoor opgeven. Dit kan door een mailtje te sturen. Broodjes en soep zijn niet bij de toegangsprijs inbegrepen, en moeten ter plaatse afgerekend worden. Sprekers die van de mogelijkheid gebruik willen maken om van te voren iets te eten, ontvangen hiervoor een consumptiebon.

Voor nu, blijf puzzelen, en tot 12 maart!

namens de CC-commissie


naar boven